SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTE STANDART!

Beylikdüzü Belediyesi mahalleler arası ayrımcılık yaptı, vatandaşlar haklı olarak isyan etti.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTE STANDART!
Bu haber 07 Nisan 2020 - 19:35 'de eklendi.

BEYLİK PAZARI’NDA ATEŞ ÖLÇTÜLER, DİĞER PAZARLARI ÖNEMSEMEDİLER!

Çarşamba ve Pazar günleri Adnan Kahveci Mahallesi’nde kurulan Beylik Pazarı’na alışveriş yapmak için gelen vatandaşların koronavirüs tehlikesine karşı ateşini ölçen Belediye ekiplerinin, Gürpınar ve Yakuplu’da kurulan pazarlarda aynı uygulamayı yapmaması büyük tepki çekti.

“BAŞKA YERDE Mİ YAŞIYORUZ?”

Ayrımcılığa tepki gösteren Yakuplu’da yaşayan bir vatandaş duruma şöyle tepki gösterdi:

Yakuplu’daki Perşembe Pazarı’nda böyle bir uygulama görmedik. Biz başka yerde mi yaşıyoruz acaba?”

“RANT OLUNCA GÜRPINAR EN BAŞTA!”

Beylikdüzü Belediyesi’nin yaptığı ayrımcılığa Gürpınar sakinleri daha sert tepki gösterdiler. M.Y isimli bir vatandaş, “Gürpınar, Beylikdüzü’nün yetim çocuğudur. İmarla, ekmek parasıyla uğraşacaklarına bu işlere baksınlar. İhtiyaç oldu mu Gürpınar yok ama rant oldu mu Gürpınar en başta!” diyerek Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a göndermede bulundu. B.A isimli bir diğer vatandaş ise; “Beylikdüzü Pazarı’na gidenleri kontrol ediyorsan, Gürpınar Pazarı’na gidenleri de kontrol edeceksin. Onlarınki can da, bizim ailelerimizinki can değil mi” diye serzenişte bulundu.

MHP’Lİ KARATAŞ DA İSYAN ETTİ

Ayrımcılığa sert tepki gösterenlerden bir tanesi de MHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Ali Şevki Karataş oldu. Karataş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Ben yıllardır söylüyor ve kaleme alıyorum; Yakuplu, Kavaklı ve Gürpınar ‘üvey evlat’ muamelesi görüyor. Şuan Yakuplu Pazarı’nda böyle bir hizmet yok. Eğer Pazar Pazarı’nda (Beylik Pazarı’nda) bu hizmet yapılıyorsa, Beylikdüzü Belediye Başkanı’nı ve ekibini kınıyorum.

MURAT ÇALIK SESSİZLİĞİNİ BOZMADI

Büyük tepki toplayan çifte standart uygulaması sonrası Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sessiz kalması, ‘sınıf ayrımcılığı’ yapıyor şeklinde yorumlandı.

KOMİK BAHANE!

Yapılan şikayetlere Beylikdüzü Zabıta Müdürlüğü tarafından, “Beylik Pazarı’nın üstü kapalı olduğu için o tür uygulama yaptık” şeklinde yanıt vermesini komik bulduklarını ifade eden vatandaşlar, belediyenin bahane ürettiğini iddia ettiler.

Haber Ekspress – Özel Haber 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa