18:42 - Atlas Çağlayan cinayetinde son gelişme! 3 kişi tutuklandı
23:59 - Esra Erol’un programındaki şeriat tartışması büyüyor: Destici de devreye girdi
21:43 - İlber Ortaylı’dan Atlas açıklaması: Bu artık bir cinayet değil, adalet sınavıdır
22:27 - Selen Görgüzel’den ‘İtibar Suikastı’ Tepkisi: “O Uçak Yolculuğunun Sebebi Çok Başka!”
Beylikdüzü Belediyesi, bu kış da maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlara yakacak desteğinde bulundu. Hizmet kapsamında sosyal incelemesi tamamlanan 80 aileye birer ton kömür, ücretsiz olarak ulaştırıldı.
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 80 aileye birer ton kömür desteğinde bulundu. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal incelemeleri yapılan ailelere kömürleri, ücretsiz olarak ulaştırıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, hizmetle ilgili detaylı bilgi almak ve talep formu oluşturmak için Beylikdüzü Belediyesi’nin 444 09 39 numaralı çağrı merkeziyle iletişime geçilebileceğini ya da mahalle muhtarlıkları ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen müracaatta bulunulabileceğini belirtti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.