SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE ŞOK

9 ÜST DÜZEY KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA İZNİ ÇIKTI!

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE ŞOK
Bu haber 16 Aralık 2020 - 2:05 'de eklendi.

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk’ün 5000 m2’lik yeşil alanın yandaşa peşkeş çekildiği ile ilgili yaptığı şikayet sonrası incelemede bulunan müfettiş Fatih Korkmaz, üst düzey 9 kişi hakkında ‘Soruşturma İzni Verilmesini’ talep etti. Bu talep Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar tarafından onaylandı.

“VATAN PARTİSİ KAMU ARSALARININ TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Vatan Partisi İlçe Başkanlığı görevine geldiği ilk gün, kamu arsalarının ve yeşil alanların talan edilmemesi, yandaşlara rant kapısı olmaması için sonuna kadar mücadele edeceğinin sözünü verdiğini hatırlatan Erol Öztürk, “Sözümüzün arkasındayız ve mücadelemiz devam edecek” dedi.

“İLK KEZ DOĞRU BİR KARAR ÇIKTI!”

Beylikdüzü’nde özellikle Ekrem İmamoğlu döneminde yapılan yeşil alan işgallerinin, ağaç katliamlarının ve imara aykırı yapılaşmanın tavan yaptığını ifade eden Öztürk, otuza yakın şikayette bulunduğunu ancak neredeyse hepsinin ya sümen altı edildiğini ya da kararların İmamoğlu leyhine verildiğini söyledi ve şöyle devam etti:

Bir örnek vermek gerekirse; ikamet ettiğim yer Beylikdüzü. Şikayet ettiğim kurum Beylikdüzü Belediyesi. Ancak bir önceki Kaymakam tarafından öyle bir muhakkik görevlendirilmişti ki dillere destan! Tophane’deki İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun kadın avukatlarından bir tanesi! Beylikdüzü nere… Tophane nere… Sonuçta karar, İmamoğlu ve yandaşlarının leyhine çıkmıştı. Ve yıllar sonra ilk kez atanan bir müfettiş kapsamlı bir çalışma yaptı ve doğru bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapor neticesinde 9 üst düzey yetkili hakkında soruşturma izni çıktı. Eminim ki devamı gelecektir.

“VATAN PARTİSİ’NİN ZAFERİDİR”

“Ekrem İmamoğlu’nun prensleri; Zabıta Müdürü Atilla Uysal, Ruhsat ve Denetim Müdürü Şevket Bayman, İştirakler eski Müdürü Gürkan Alpay ile şimdiki Müdür Recep Aytekin, İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman, Plan ve Proje Müdürü Anıl Sarıcan Delibay ve Başkan Yardımcıları Mehmet Çakılcıoğlu, Nuri Sait Yıldırım ile Elçin Karaoğlu hakkında soruşturma izni verilmesi, Vatan Partisi’nin zaferidir” diyen Öztürk, “Bu en basit dosyalardan bir tanesiydi. Daha neler var neler. Yeter ki gerçek manada araştırılsın” ifadelerini kullandı.

“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Hem ilçe hem de desteklerini esirgemeyen il örgütü olarak sürecin takipçisi olacaklarını dile getiren Öztürk, “Yeni sürprizlere hazır olun” diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa