SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ GERİYE GİDİYOR!

Beylikdüzü’nün en uzun bulvarlarından olan Yakuplu’daki Hürriyet Bulvarı, 1970’lerin Türkiye’sini andıran görüntüsüyle vatandaşları isyan ettiriyor.

BEYLİKDÜZÜ GERİYE GİDİYOR!
Bu haber 09 Aralık 2020 - 14:57 'de eklendi.

BULVAR İŞGAL ALTINDA

Hürriyet Bulvarı’ndaki kaldırımların büyük bölümü işletmeler tarafından kapatılarak, dükkanlara dahil edilmiş durumda. O da yetmemiş gibi işletmeler, kalan kaldırımı da malzemeleriyle doldurmaktalar. Yayaya yürüyecek alan bırakmayarak 1970’lerin Türkiye’sini andıran görüntülere sahne olmasına sebebiyet veren işletmelerle ilgili zabıtaların duyarsız kalması vatandaşları isyan ettiriyor.

YOL DA İŞGAL ALTINDA

Bulvarın sağlı sollu bir şeridi de araçların park etmesi nedeniyle trafiğe kapanmış durumda. Bulvarın sonunda yapılmakta olan yol çalışmasından ötürü, kalan bir şerit ise kamyonların istilasına uğramakta. Heran için ölümlü bir kazanın meydana gelmesi işten bile değil.

KADİR ÖZEL: İBB VE İLÇE BELEDİYESİ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

Bölgede ikamet eden, bulvar üzerinde ofisi bulunan gazeteci Kadir Özel bu duruma isyan ederek gazetemize şu açıklamayı yaptı:

İlçemizin en uzun ve en güzel bulvarlarından biri olan Hürriyet Bulvarımız eski Perşembe Pazarı’na dönmüş durumda. Kaldırımdan yürüyebilmek için adeta esnaftan izin ister duruma geldik. Olur olmadık yerden araç çeken trafik ekipleri, burayı görmezden geliyor. Her yer işgal altında. Defalarca haberini yaptım, şikayette bulundum ama nafile. İBB de Beylikdüzü Belediyesi de üç maymunu oynuyor. Zabıtaların esnaftan rüşvet aldıkları için kaldırım işgallerine göz yumdukları iddia ediliyor. İlçemiz maalesef iyi yönetilmiyor.

Haber Ekspress – Özel Haber

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa