SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beylikdüzü Sanayi Sitesi’nde korkutan yangın

Beylikdüzü Mermerciler Sanayi sitesinde bulunan etiket üretimi yapan 4 katlı fabrikanın depo kısmında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 4 katlı binanın bodrum katındaki depoda kimyasal maddelerin de olduğu bildiriliyor.

Beylikdüzü Sanayi Sitesi’nde korkutan yangın
Bu haber 06 Eylül 2018 - 9:50 'de eklendi.

Yangın, saat 07.00 sıralarında Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesinde bulunan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın bodrum katında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Durumu görenler itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipler yetersiz kalınca çevre ilçelerden birçok itfaiye ekipleri daha sevk edildi. Yangın kontrol altına alınmaya çalışırken gökyüzünü dumanlar kapladı. Kimyasal maddelerin de alev almasıyla kısa sürede büyüyen yangına müdahale eden ekipler yangını 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına aldı. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa