SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beylikdüzü’nde çocuk senliği yapıldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Çocuk Şenliği” yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerde; illüzyon gösterisi, maskot şov, zumba, yüz boyama, kukla gösterisi, animasyon film gösterimi ve çeşitli atölyelerde çocuklar doyasıya eğlendi. 

Beylikdüzü’nde çocuk senliği yapıldı
Bu haber 09 Ekim 2023 - 17:26 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde 07-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Çocuk Şenliği” renkli gösterilerle yapıldı. Çocuklar gün boyunca yüzlerini boyatarak kendileri için hazırlanmış olan şişme oyuncaklarda, çocuk atölyelerinde, doyasıya eğlendiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenliğe aileleriyle katılan yüzlerce çocuk, oyun alanlarını doldurdu. Etkinliklerde; illüzyon gösterisi, maskot şov, zumba, yüz boyama, kukla gösterisi, animasyon film gösterimi ve çeşitli atölyelerde çocuklar bir yandan öğretici ve eğlenceli atölyelere katılırken bir yandan da macera parkurlarında kıyasıya yarıştı.

Şenliğin ikinci gününde Samida grubu sahne aldı

Beylikdüzü Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçeye kazandırdığı Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışı kapsamında düzenlenen “Çocuk Şenliği” tüm hızıyla devam ediyor. Şenliğin ikinci gününde gün boyunca kendileri için özel olarak hazırlanan alanlarda doyasıya eğlenen çocuklar, bir yandan da öğretici ve eğlenceli atölyelere katılarak macera parkurlarında kıyasıya yarıştı. Gün sonunda ise saatler 19.30’u gösterdiğinde kültür merkezi içerisinde bulunan Rasim Öztekin Sahnesi’nde “Samida” grubu, sahne aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa