SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ’NDE SABİHA GÖKÇEN PARKI HİZMETE AÇILDI

BEYLİKDÜZÜ’NDE SABİHA GÖKÇEN PARKI HİZMETE AÇILDI
Bu haber 27 Şubat 2019 - 13:54 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, 21 Şubat-17 Mart tarihleri arasında ilçenin dört bir yanında hizmete açacağı 25 eserden beşincisi olan Sabiha Gökçen Parkı’nı hizmete açtı. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, açılışta yaptığı konuşmada “Beylikdüzü’nün daha yeşil, daha güzel bir çevreye sahip olması için çalışmaya devam edeceğiz. Sabiha Gökçen Parkı, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Beylikdüzü’ndeki yeşil alan sayısını arttırmaya ve en nitelikli, en güzel parkları vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Mahallesi’ne kazandırılan Sabiha Gökçen Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine; Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Şatır: “Vatandaşlarımız Parkımızda Keyifli Vakit Geçirecek”

Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, mahalle sakinleri ve çocukların büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde yaptığı konuşmada “Hizmete açtığımız parkımızda, çocuklarımız güven içinde koşup oynayacak, vatandaşlarımız huzurla oturup dinlenecek ve keyifli vakit geçirecekler.” diye konuştu.

Çalık: “Daha Yeşil Bir Beylikdüzü İçin Çalışacağız”

Açılışa katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ise “Biz sadece, evlatlarımıza 2030’da, 2040’ta, 2050’de nasıl bir Beylikdüzü bırakacağımızla ilgileniyoruz. Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz ve Beylikdüzü’nü daha yeşil bir Beylikdüzü haline getireceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.” dedi.

Gürpınar Mahallesi Lazer Sokak ve Kartal Sokak kesişiminde bulunan ve 1.747 m² alana sahip olan Sabiha Gökçen Parkı, çocuk oyun grubu ve dinlenme alanları ile vatandaşlara hizmet verecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa