SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ’NDE SİLAHLAR KONUŞTU!

Beylikdüzü’nde neredeyse her gün olayların yaşandığı Ekinoks adlı binanın altında bulunan gece kulüplerinden birinin önünde çıkan kavgada yine silahlar konuştu. Rastgele açılan ateşte çevrede oturan site sakinlerinin evlerine kurşunlar isabet etti. Dehşete düşüren anlar ise bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

BEYLİKDÜZÜ’NDE SİLAHLAR KONUŞTU!
Bu haber 29 Temmuz 2020 - 11:40 'de eklendi.

Olay, geçtiğimiz pazar gecesi Beylikdüzü’nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, eğlenmeye gelen iki grup arasında tartışma yaşandı.

Mekan içinde başlayan sözlü tartışma, dışarıda kavgaya dönüştü. Gece kulübünün güvenlik görevlileri kavgaya ayırmaya çalıştığı esnada, ismi öğrenilemeyen bir kişi yanında taşıdığı silahla rastgele ateş açmaya başladı. Silah seslerinin ardından kavgaya taraf olan şahıslar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Açılan ateş sırasında gece kulübü sorumlusu olduğu öğrenilen bir kişi ayağından hafif şekilde yaralanırken, gece kulübünün üzerinde bulunan sitedeki evlerin camına mermiler isabet etti. Vatandaşlar panikle polisi arayarak olayı ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga anları ve silahla ateş açılan anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

https://youtu.be/cbrYF0k1E9c

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa