SON DAKİKA

Haber Ekspress

Beylikdüzü’nde yol çöktü hafriyat kamyonu devrildi

Beylikdüzü’nde kanalizasyon çalışması yapılan alanda yol çöktü. Çöken yolda bulunan İSKİ’ye ait hafriyat kamyonu devrildi.

Beylikdüzü’nde yol çöktü hafriyat kamyonu devrildi
Bu haber 26 Ocak 2021 - 14:08 'de eklendi.

Olay saat 11.30 sıralarında Kavaklı Mahallesi Köprülü Mehmet Paşa Sokak’ta meydana geldi. İSKİ’nin yaptığı kanalizasyon çalışma alanında yol çöktü. 34 GF 8220 plakalı hafriyat kamyonu da çöken yolda devrildi. Kamyonun şoförü, kazayı yara almadan atlattı. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyon, kepçelerin yardımı ile kaldırıldı.  Çalışmalar havadan da görüntülendi.

“ARTIK YETER!” 

Vatandaşlar; “İSKİ’nin Beylikdüzü’ndeki belki de 10’uncu kazası. Artık yeter! 3 kez doğal gaz borusunu patlattılar. Su borularını da keza öyle. Şimdi de yolu çökerttiler. Yok mu bu işçilerin başında bir uzman” şeklinde serzenişte bulundular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa