SON DAKİKA

Haber Ekspress

BEYLİKDÜZÜ’NE BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

Gürpınar’da kentsel dönüşüm için vatandaşların hayatını düşünen AK Parti’li meclis üyeleri Belediye Başkanı Çalık’a yetki verirken, Çalık, tapu sorunu yaşanan Yakuplu’da metrekare birim fiyatlarına yüzde 100 zam yapmak istedi…

BEYLİKDÜZÜ’NE BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER
Bu haber 05 Kasım 2020 - 18:26 'de eklendi.

AK PARTİLİLER VATANDAŞLARI, ÇALIK İSE PARAYI SAVUNDU!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı hararetli anlara sahne oldu.

YAKUPLU’DA GECEKONDU ÖNLEME BEDELLERİNE YÜZDE 100 ZAM!

Yakuplu’da tapularını alamamış vatandaşların arsa bedellerine yüzde 100 zam yaparak m2 birim fiyatını 1000 TL’nin üzerine çıkarmak isteyen CHP’li Beylikdüzü Belediye Başkanı M. Murat Çalık’a karşı, başta Neşat Ateş olmak üzere AK Parti grubunun dik durması, Yakuplu halkını mutlu etti.

MAHKEME KARARINI GÖRMEZDEN GELDİ…

Belediye’nin; Gecekondu Önleme Bedeli ya da başka bir isim altında vatandaşlardan tek kuruş bile isteyemeyeceği mahkeme kararıyla sabitlenmişken, Başkan Çalık’ın ısrarla para talep etmesi şaşkınlık yarattı.

GÜLSEREN YAPI KOOPERATİFİ KONUSUNA KOMİK GEREKÇE!

Yakuplu’daki tapu mağdurlarının başında gelen Gülseren Yapı Kooperatifi üyelerinin sorunlarını dile getiren AK Parti Meclis Üyesi Muhammet Fatih Vanlıoğlu’na gülünç yanıtlar veren Başkan Çalık, olayı iki kooperatif arasındaki anlaşmazlığa indirgedi. Haber Ekspress olarak bu konuya ayrıca değinip, Kooperatif Başkanı Metin Altıntaş’la röportaj yapacağız.

GÜRPINAR’A MÜJDE

Gürpınar Siteler Mevkii’ndeki binaların kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesi ile ilgili maddenin görüşmelerinde, AK Parti Meclis Üyesi Muhammet Fatih Vanlıoğlu Başkan Çalık’a, komisyona dahi havale etmeden tam yetki verilmesini talep etti. CHP’li meclis üyelerini bile şaşırtan bu teklif, Gürpınar’da depreme dayanıksız binalarda yaşayan vatandaşları mutlu etti. Bu yetkiyi verirken, kendilerinin Gürpınar halkının yanında olacağını ifade eden Vanlıoğlu, vatandaşların hakkını sonuna kadar savunacaklarını da sözlerine ekledi.

YİNE ALGI ÇALIŞMASI…

AK Parti Meclis Üyesi Vanlıoğlu’nun Başkan Çalık’a yönelik; “Grup Başkanvekilleriyle neden birebir görüşüyorsunuz” şeklindeki çıkışı CHP ve MHP gruplarınca tepkiyle karşılandı. AK Parti içindeki kavga gibi lanse edilmeye çalışan görüşmenin neticesinin faciayla sonuçlanmak üzere olduğunu Haber Ekspress ekibi biliyor ve sonucu bekliyor… Bir belediye başkanı elbette herkesle görüşebilir ama ası varken suretiyle görüşmek çok da etik değil. Başkan Çalık, grup başkanvekilleriyle değil de, grup başkanı olan ilçe başkanlarıyla görüşse çok daha doğru olurdu.

MHP SÖZCÜSÜ BEYLİKDÜZÜ’NDE KAÇ MAHALLE OLDUĞUNU BİLİYOR MU?

Vanlıoğlu’nun çıkışını doğrulayan en önemli gerekçelerden birisi de MHP Grup Başkanvekili Tuncay Kaan’ın ilçede ikamet etmemesi. İlçeyle alakalı çok az bilgiye sahip olan Kaan’ın, ilçeyi yakından ilgilendiren konularla alakalı görüşmeler yapması ne kadar doğru, karar Beylikdüzü sakinlerinin…

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa