SON DAKİKA

Haber Ekspress

BİRİ ŞUNU DURDURSUN!

BİRİ ŞUNU DURDURSUN!
Bu haber 05 Eylül 2019 - 17:27 'de eklendi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yöneticisi Hasan Önder sosyal medya üzerinden özellikle laik kesime yaptığı küfürlü hakaretlerinin dozunu arttırdı. Bir paylaşımına yaptığı yorumda “laikleri s.kelim’ derken, laik kesimin, hayvan evliliği yapıldığını iddia ettiği Norveç’e sürülmesi gerektiğini söyledi.

BU İLK DEĞİL
AK Partili Önder daha önce Fıkıh-Der’de yaşanan tecavüz olaylarına sahip çıkarak bu haberleri paylaşanlara ‘o.ruspu çocuğu’ derken, son paylaşımında laiklere açık açık küfür etmesi akıllara durgunluk verdi. Halkı kin ve nefrete sürükleyen paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Önder’in parti içinde hala yönetici olması ise kafaları karıştırıyor.

CHP İLÇE NE İŞ YAPIYOR?
Önder’in bu paylaşımları yapmasına rağmen CHP İlçe Yönetimi’nden ses gelmemesinden rahatsız olan partililer de “İlçe yönetimi ne zaman sesini çıkartacak” serzenişinde bulunurken, Büyükçekmece siyasetinde meydanın boş kalmasını endişeyle izlediklerini belirtti.

ÇELİK NEYİ BEKLİYOR?
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ise, yönetim kurulu üyesi olan Önder’in paylaşımlarına ses çıkartmayarak ‘sükut ikrardan gelir’ sözünü hatırlattı. Konuya duyarsız kalmakla suçlanan İlçe Başkanı Çelik, gerekli uyarıyı yapmaması konusunda partililerinin eleştirilerine maruz kalıyor. Partililer “Sessiz kalarak o da buna ortak olmuyor mu?” sorusunu sordu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa