SON DAKİKA

Haber Ekspress

Birinci öncelik can güvenliği

Birinci öncelik can güvenliği
Bu haber 01 Mayıs 2019 - 11:35 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldı. 

Eğitimde, çalışanlara acil durumlarda yapılması gerekenler, saha çalışmalarında dikkat edilmesi gereken konular ve alınması gereken önlemler aktarıldı.

Başakşehir Belediyesi, daha kaliteli ve verimli hizmet anlayışı ile belediye personelini iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitmeye devam ediyor. Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli de, “İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi” seminerinde bilgilendirildi.

Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’ndeki eğitime, İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı. Eğitime katılan personel; iş kazaları, çalışanların hak ve sorumlulukları, tehlike, risk, tehlikeli durum ve tehlikeli davranış, acil durum, meslek hastalıkları ve ilk yardım konularında geniş bilgi sahibi oldu.

Belediye personelini iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirmek ve kazaları en aza indirmek amacıyla düzenlenen eğitimlerin devam edeceği belirtildi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa