SON DAKİKA

Haber Ekspress

BİZE MÜSAADE FİLMİNİN HİKAYESİ AKIL HASTANESİNDE YAZILDI

BİZE MÜSAADE FİLMİNİN HİKAYESİ AKIL HASTANESİNDE YAZILDI
Bu haber 28 Temmuz 2021 - 8:55 'de eklendi.

Yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği yönetmenliğini ve senaryosunu Giray Altınok’un yaptığı ‘Bize Müsaade’ filmi, 30 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor…

Film için uzun ön hazırlık çalışması yapıldı

Biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan TV sektöründen 3 yakın arkadaşın hikayesini konu alan filmin hem senaryosunu hem de yönetmenliğini Giray Altınok üstleniyor. Filmdeki karakterler için bir çok akıl hastanesi gezen ve araştırma yapan Giray Altınok, özellikle bir hastanın hikayesinden çok etkilendiğini söyledi. “Hastanede bir adam oradan geçer, buradan geçer, oradan geçer, buradan geçer diyerek dolaşıyordu. Bu adamın hikayesini merak ettim araştırdım ve otobüs şoförü olduğunu öğrendim. Artık adamı ne kadar darlamışlarsa Mecidiyeköy’ün göbeğinde otobüsten el frenini çekmiş ve inmiş. Şimdi ise burada tedavi görüyor. Beni bu hikaye çok etkiledi” dedi.

Acıklı hikayeleri mizah tarafını kaleme aldım

Filmdeki bazı karakterleri, gezdiği hastanelerdeki bazı insanlarla birebir aynı olduğunu da söyleyen Altınok, “Oradaki çok renkli insanların çok acıklı hikayelerini dinledim ve ben mizah tarafını kaleme aldım” dedi.

Filmde Giray Altınok, Fırat Albayrak, Sami Aksu, Ali Düşenkalkar, Ferit Aktuğ, Ferdi Sancar, Ferit Al, Deniz Karaoğlu, Elit Andaç ve Gizem Ünsal gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Bize Müsaade 30 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa