SON DAKİKA

Haber Ekspress

BizVarız Kampanyasına İZSU Güvenlik’ten Destek( Özel Haber)

BizVarız Kampanyasına İZSU Güvenlik’ten Destek( Özel Haber)
Bu haber 10 Nisan 2020 - 20:01 'de eklendi.

Mengücek: ” Gün dayanışma günüdür Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer‘in öncülüğünde başlatılan #Biz Varız Kampanyasına İZSU güvenlik personellerinden de destek geldi. Personellerden Ersin Mengücek Sosyal Medya Hesabından kısa bir açıklama paylaştı. Mengücek Açıklamasında;

Merhaba Değerli arkadaşlarım bizler İZSU GÜVENLİK personelleri olarak Daire Başkanımız Figen Dinler ÇAKAR hanımefendi ve Değerli Amirlerimizin bilgisi dahilinde Tunç Başkanımızın dayanışma çağrısına istinaden gıda paketleme hizmetine ve yardım kolileri dağıtımına büyük özveriyle gönüllü olarak katılım sağladık siz değerli personel Arkadaşlarımızdan müsait olanlarında aynı özveriyle katılım sağlamanızı bekliyoruz…Gün dayanışma günüdür Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa