SON DAKİKA

Haber Ekspress

BODRUM KARAİNCİR PARILTI BEACH

BODRUM KARAİNCİR PARILTI BEACH
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 13:02 'de eklendi.

2009 yılından bu yana turizm sektöründe yer alan Parıltı Beach, müşterilerine eşsiz bir tatil sunuyor. Merkezi Bodrum’da bulunan Parıltı Beach, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

KARAİNCİR KOYU’NDA 2009 YILINDAN BERİ HİZMET VERİYORUZ”

Parıltı Beach işletme sahibi Sayın Murat Çakar “Biz, 2009 yılından beri faaliyet gösteren, hem plaj hem de konaklama tesisi olan bir kuruluşuz. Esasında kökenimiz turizm gücü olarak çok daha uzun yıllara dayanmakta ama Karaincir Koyu’nda 2009 yılından beri hizmet veriyoruz.” Diye konuştu.

“12 ADET VİLLAMIZ BULUNMAKTADIR”

Sayın Murat Çakar “Hizmetlerimiz plaj ve burada restaurant olarak A’dan Z’ye balık, et türü, soğuk mezelerimiz, aklınıza ne geliyorsa her şey mevcut. Arka tarafta da 12 adet villamız bulunmaktadır. Hazır eşyalı, mutfağı bulunan hazır villalar bunlar. İsteyen kişi sadece bavulunu alıp burada çok güzel bir tatil yapabilir.” İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa