SON DAKİKA

Haber Ekspress

ERHAN BOZAN İLÇE BAŞKANLIK KOLTUĞUNU DEVRETTİ

3 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Başkanlık görevini sürdüren Erhan Bozan, ilçe binasında düzenlediği bir devir-teslim töreni ile başkanlık görevini örgütten sorumlu Başkan Yardımcısı Duran Meşeci’ye devretti.

ERHAN BOZAN İLÇE BAŞKANLIK KOLTUĞUNU DEVRETTİ
Bu haber 18 Ekim 2018 - 14:02 'de eklendi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLACAĞIM İÇİN GÖREVİMDEN İSTİFA ETTİM”

Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olacağı için istifa ettiğini açıklayan Erhan Bozan; 3 yıllık görev süresi içerisinde çalıştığı tüm yöneticilere, ilçe sekreteryasına ve görevlisine,  uyum içinde çalıştığı meclis üyelerine, gazetecilere ve tüm örgütüne teşekkür etti.

Erhan Bozan devir-teslim töreninde görevi devralan Duran Meşeci’ye şunları söyledi:

Ben sizlerin partimizin bayrağını yüceltmek  öngörüsü ile hizmet vereceğinize, tüm örgüt üyelerimize eşit muamele içinde hareket edeceğinize ve diğer yönetici arkadaşlarımın da bu ilkeler çerçevesinde hizmet vereceklerine yürekten inanıyor ve güveniyorum. Yönetim kadromuzdan 2 arkadaşımız meclis üyeliği başvurusu için istifa etti.  Çoğunluğu görevlerine devam diyor. Hepsi genç, dinamik, ilkeli, sosyal demokrat ve halkçı arkadaşlarım. Ben kendilerine bu görevi bırakırken gözüm arkada kalmıyor. Bundan sonra da kendilerine hep birlikte destek olacağız. Avcılar’da yeni bir kan, yeni bir sinerji sağlarken bayrağı asla yere düşürmeyeceğiz. Avcılar Belediyesini Cumhuriyet Halk Partili yapmak için söz veriyoruz. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum.

BOZAN, “CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN BAYRAĞINI AVCILAR’DA ASLA YERE DÜŞÜRMEYECEĞİZ”

Bundan sonraki süreçte Aday Adayı olarak çalışacağını dile getiren Bozan, eğer adaletli olmak isteniyorsa önseçimle adayların belirlenmesinin gerektiğinin altını çizdi. “Önseçim örgütün en doğal demokratik hakkıdır” diyen Bozan, dışarıdan veya tepeden getirilen isimlerle başarının yakalanmasının çok zor olduğunu vurguladı. Bu konuyu Genel Başkan ve İl Başkanıyla da konuştuğunun altını çizen Erhan Bozan; “Bu işi belediye başkanlarını yıpratmadan yapmalıyız. Elbette genel merkezin kararı ne olursa olsun içimize sindirir partimiz için çalışırız. Ancak dediğimiz ve savunduğumuz  gibi önseçimden çıkan aday için hepimiz daha bir şevkle çalışırız ve Avcılar’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını asla yere düşürmeyiz” dedi.

Görevi devralan Duran Meşeci ise bayrağı aldığı yerden devam ettireceklerini söyledi ve Erhan Bozan’a çıktığı yolda başarılar diledi.

Örgütüne seslenen Erhan Bozan; “Avcılar’da yeni bir başlangıç için ŞİMDİ SÖZ SENDE” dedi.

 

Zafer Yiğiter – Özel Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa