SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bozkurt 130 milyon zarar ettirmiş

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un alacağı olan firmalara ödeme yapmamak için her türlü ayak oyunu yaparken, daha önce bilirkişi tarafından ortaya çıkartılan 35 milyon TL zararın devede kulak olduğu ortaya çıktı. 15 aydaki gerçek zarar 130 milyon TL!

Bozkurt 130 milyon zarar ettirmiş
Bu haber 08 Temmuz 2020 - 15:04 'de eklendi.

Beceriksizlik, zararı ortaya çıkarttı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un borçları ödememe uyanıklığını yapmasının bedelini Esenyurt halkı ödüyor. Resmi alacağı olan firmalara ödeme yapmamak için her türlü ayak oyununu deneyen Başkan Bozkurt’un sürekli olarak belediyeyi zarara uğratması, ‘beceriksizlik’ olarak değerlendiriliyor. 16 aydır bir çivi çakmayan Başkan Bozkurt’un belediye gelirlerinin düzenli geldiği bir ortamda paraları ne yaptığı da ayrıca merak konusu oldu.

Denetlendi ve gerçek zarar ortaya çıktı

Esenyurt Belediyesi’nin Başkan Bozkurt tarafından uğradığı zararlar, belediyeye dava açan firmaları haklı gören mahkeme tarafından tespit edilen miktarlar olduğu için kesin bir zarar oranı bilinmiyordu. Kamu yararına diye açtığı hesaplar yüzünden 35 milyon zarara uğrattığı ortaya çıkan Başkan Bozkurt’un verdiği gerçek zarar, Denetleme Komisyonu’nun raporuyla ortaya çıktı. Komisyon bütün hesapları inceleyerek aslında gerçek zararın 130 milyon TL olduğunu ortaya koydu.

Katlanarak devam ediyor

16 aydır bir çivi çakmayan Başkan Bozkurt, göreve geldiği günden bu yana 135 milyon TL zarara sokarken, bu miktarın faizlerle birlikte çok daha büyük boyutlara geleceğinden söz ediliyor. Öte yandan, firmalar alacaklarını alamadığı için tek tek mahkemeye giderken, Başkan Bozkurt’un 220 milyon TL ödeme yaptıklarını söylemesi ayrı bir tartışmanın başlamasına neden oldu. Bu ödemelerin yandaş firmalara yapıldığını iddia eden çevreler, aslında böyle bir alacak olmamasına rağmen, Başkanın diyet borcunu ödemek için hayali işlerle para ödediği iddia ediliyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa