SON DAKİKA

Haber Ekspress

BAŞARILI İŞ İNSANI MEHMET ÇIRAK DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

Başarılı ve hayırsever iş insanı Mehmet Çırak; depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber oldu.

BAŞARILI İŞ İNSANI MEHMET ÇIRAK DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU
Bu haber 27 Kasım 2023 - 22:33 'de eklendi.

Malatya depremi sonrası bölgeyi ziyaret ederek;   depremzedelere yönelik neler yapılacağına ilişkin çalışmaları yerinde değerlendiren Çırak, bir dizi görüşme yaptı.

DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM GECESİ DÜZENLEYECEK

Depremde etkilenen bölgelerden Malatya için sahada çalışmalarını sürdüren iş insanı Mehmet Çırak; bölgeyi ziyaret etti. Bölgede depremzedelerle görüşme sağlayarak yerinde tespitler yaptı. Çırak aynı zamanda depremzedeler için ilerleyen günlerde de bir yardım gecesi düzenleyecek.

YEŞİLYURT BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başarılı iş insanı Çırak, depremi unutmayarak birçok kişiye örnek oldu.  Yaraları sarmak adına yardımlara hız kesmeden devam eden iş insanı, geçtiğimiz günlerde Malatya ‘ya gelen İl-İlçe Belediye Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile depremzedeler için bir araya geldi. Malatyalıların sıkıntılarının nasıl giderileceğine yönelik yapılan görüşme sonrası Çırak; Malatya’nın, özellikle Yeşilyurt’un kendisi için çok önemli olduğunu ve  gerekenin el birliğiyle yapılacağını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa