SON DAKİKA

Haber Ekspress

BU DEFA ÇANLAR BİZİM İÇİN ÇALIYOR

BU DEFA ÇANLAR BİZİM İÇİN ÇALIYOR
Bu haber 16 Mayıs 2021 - 13:47 'de eklendi.
Neslihan Karayılan

Zamansız çalar bazen de çanlar, bir anda uzatırız elimizi inandığımız herşeye. Oysa, inanmak istediğimiz herşey uzaklaşır bizden. Bir biz daha yaratırız bizden. Susturamaz, sakinleştiremez, ehlileştiremeyiz bizi sağırlaştıran o şiddetli çığlığı.

Gitme vakti gelmiştir belkide, bizi biz yapan yüreğimizin peşisıra. Dün yoktur artık, yarını hiç saymayız. Ya da’ lar, acaba’ lar, keşke’ ler tüm önemini yitirmiştir.

Biliriz ki;
gökkuşağının bittiği yerde hazine saklıdır. Ve biz hep gökkuşağını takip eden ödünç alınmış mutluluklar yaşamışızdır. Biliriz ki, gökkuşağının bitimine bir gün ulaşacağız. Taki inandığımız herşeyin suretini gönlümüze ebedi tefekkürle yazdığımız o gün. İşte o gün uzatırız elimizi hayallerimizin ansızın kapısına kadar gittiğimiz umutlarımıza. İşte o gün aç bütün kapılarını ey! hayat baharın yağmur olsun yağsın avuçlarımıza.

Zamansız çalar bazen de çanlar. Sanırım bu defa zamanı geldi, bu defa çanlar bizim için çalıyor.

Duydunuz mu?.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa