SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bu hale getirmeye utanmadınız mı?

Avcılar Belediyesi Stadı içler acısı bir halde. Görev yaptığı 16 ayda bir çivi çakmayan Turan Hançerli, mevcut yapıların bakımını bile yapma konusunda beceriksiz davranıyor. Şimdi Avcılar Halkı soruyor: Ne işe yararsın Turan Hançerli?

Bu hale getirmeye utanmadınız mı?
Bu haber 16 Temmuz 2020 - 9:02 'de eklendi.

Stad savaştan çıkmış gibi

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli göreve geldiğinden bu yana elle tutulur bir hizmet ortaya koyamazken, geçmiş dönemlerde yapılan hizmetleri koruma konusunda bile sınıfta kaldı. Avcılar Stadı savaştan çıkmış bir hale bürünürken, belediyenin konuyla ilgili birimleri uyuyor mu? Stadın bakımsız kalmasında kimin suçu olduğu merak edilirken, Turan Hançerli’nin bu görüntüleri bugüne kadar neden görmediği veya görmezden geldiği de ayrıca merak konusu!

Darmadağın olmuş durumda!

Avcılar Stadı’nın çatısı çökmüş ve oturma yerleri harap bir şekilde kaderine terk edilmiş durumda… Avcılar Belediyesi’nde Spor Müdürlüğü’nün olup olmadığını merak eden vatandaşlar “Belediyeye ait bir tesis bu hale nasıl getirilir, milli serveti bu şekilde çarçur etmeye kimsenin hakkı yok! Yeni bir hizmet yapamıyorsunuz bari eskiden kalan eserleri koruyun da bir iş yaptığınız anlayalım” sözlerini sarf etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa