SON DAKİKA

Haber Ekspress

Bu müdürü kim kolluyor?

Arnavutköy Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Koçkan, Atatürk’e hakaret etti, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u; kadınları ‘sermaye’ye satmakla suçladı!

Bu müdürü kim kolluyor?
Bu haber 24 Kasım 2019 - 11:07 'de eklendi.

Bu müdürü kim kolluyor?

Arnavutköy Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Koçkan’ın uzun zamandır sosyal medya üzerinden paylaştığı saçmalıklarına 10 Kasım nedeniyle Atatürk’e kin kusmasıyla devam etti. Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u kadınları ‘sermayeye’ peşkeş çekmekle suçlayan Müdür, Cumhurbaşkanı İstişare Kurulu Başkanı Bülent Arınçı’ı da FETÖ’cülükle suçladı.

ATATÜRKÇÜLER ÖLSÜN! 

Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Koçkan, sosyal medyada paylaştığı görüşleriyle dikkat çekerken, Atatürk’ün ölüm yıldönümünü unutmadı. “Yarın 10 Kasım Allah sevenlerine kavuştursun” sözleriyle imalı paylaşımda bulunan Müdür Koçkan, Atatürk’ün Afyon’a bile meclisin zoruyla gittiğini iddia ederken, ülkenin kurucu liderini savunmaya çalışanlara da ‘palavracı’ dedi.

PASTAYI PAYLAŞIYORLAR 

Atatürk’e hakaret eden isimlere tepki gösteren Eğitim İş Sendikası Yöneticisi Maksut Balmuk, “MEB’de yönetici olmak için sadece malum bir sendika üyesi olmak da yetmiyor. Aynı zamanda cumhuriyet, laiklik, Atatürk düşmanı cemaat ve tarikatların da mensubu olmak gerekiyor. FETÖ de öyle değil miydi? Düne kadar FETÖ’cüler hakim değil miydi tüm kadrolara? Bugün başka cemaatler hakimdir ve bazen pastayı paylaşmakta zorlanmaktadırlar” sözleriyle Müdür Koçkan’ı eleştirdi.

“BAKAN SELÇUK ‘SERMAYE’YE KADIN SAĞLIYOR” 

Okul Müdürü Koçkan, paylaşımlarında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ‘sermayeye kadın sağlamakla’ suçlarken, Cumhurbaşkanı İstişare Kurulu Başkanı Bülent Arınç’ı ‘FETÖ’cülükle’ suçladı. Bir cemaatin paylaşımlarını yaptığı gözlenen Müdür Koçkan’ı eleştiren veliler, modern Türkiye’yi nasıl temsil ettiğini sorguladı. Müdür Koçkan’ın paylaşımlarından CHP de nasibini alırken, ‘şerefsiz CeHaPe’ paylaşımı şaşkınlık yarattı.

Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Koçkan, sosyal medyadan; Atatürk’e, Aile Bakanı Selçuk’a, CHP’ye ve Bülent Arınç’a yaptığı hakaretlerle dikkat çekerken, bu müdürün kim tarafından kollandığı merak konusu oldu. Okulun velileri öfkesini kusarken “Çocuklarımızı bunun gibi insanlara emanet etmek zorunda kalıyoruz” sözleriyle kendilerini bu gibi insanlara mahkum edenleri de eleştirdi.

Atatürkçü ve Kemalistlere ağız dolusu hakeret eden Müdür Koçkan’ın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a yönelik “kadınları sermayeye satıyor” paylaşımı ve Bülent Arınç’ın FETÖ’cü olduğuna yönelik imaları dikkat çekiyor.

Balmuk: Bu müdür Atatürk kanunlarına bağlı ama… 

Müdür Koçkan’ın tüm Atatürk sevenleri ölüme davet ettiğini belirten Eğitim İş Sendikası Yöneticisi Maksut Balmuk, “Bu müdürün asıl sorumlu olduğu konu anayasa ve yasalara bağlılık. Yani kanunda yer alan ‘Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek;’ Amacına hizmet etmek. Bunun için maaş alıyor” ifadelerini kullandı.

Müdür cemaate bağlı 

Müdürün, cumhuriyeti kuranlar sayesinde o koltuğa sahip olduğunun belirten Balmuk “Sadece bununla da sınırlı kalmamış paylaşımlarda ve incelenirse görülüyor ki Said-i Nursi ile yatıp kalkıyor. Yani mensup olduğu cemaat de belli. Bu kişilere, bu zihniyete çocuklarımızı emanet etmek gerçekten düşündürücü. Ama yılmak yok Mustafa Kemal Atatürk, arkadaşları ve kurdukları Cumhuriyeti, ilkeleri ve devrimleri korumaya da savunmaya da devam edeceğiz. Bu şahıs hakkında Eğitim İş olarak savcılığa suç duyurusu yapıyoruz. Bu vesileyle bakanlık yetkililerini de göreve çağırıyoruz gereğini yapınız” çağrısında bulundu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa