SON DAKİKA

Haber Ekspress

“BU MUHTAR BAŞKA MUHTAR”

“BU MUHTAR BAŞKA MUHTAR”
Bu haber 19 Şubat 2021 - 19:43 'de eklendi.

Denizli Pamukkale Siteler mahalle muhtarı Derya Gökdoğan mahallesi adına yaptığı çalışmalar ile seçmeninden tam not almaya devam ediyor…

ÖNCE EĞİTİM DEDİ

Muhtar Gökdoğan kısa zaman önce şehir merkezinde bulunan özel bir eğitim kurumu ile anlaşarak mahalle sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan çocukları için %15’lik indirim anlaşması yaptı.

BUNUNLA SINIRLI KALMADI

Muhtar Gökdoğan yine mahalle sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların kalp muayeneleri ücretsiz yapılması hususunda anlaşma sağladı. Bununla da kalmayıp yine 65 yaş üstü nikah yapacak olan seçmeninin kalp ritim bozuklukları genel sağlık sorunları bakımlarını yine bölgede bulunan özel bir hastanenin yetkilileri ile görüşerek ücretsiz sağlık hizmeti almalarını sağladı.

MUHTAR PROJE ÜRETİYOR

Muhtar Gökdoğan durmuyor hatta paylaşım sosyal medya hesaplarında “mahallem beni seçti ne yapabilirim daha başka neler yapmalıyım”cümlesini çok sık kullanıyor.

Son olarak güzel hizmetlerden biride muhtarın çılgın projesi!

Proje ise şu; Yaş kriteri olmadan mahallesinde oturan vatandaşların sosyal güvencesi yok ise %20, herhangi bir sosyal güvencesi var ise %15 oranında indirimle sağlık hizmetlerinin tümünden yararlanmaları için özel protokol imzaladı.

Böyle muhtar her mahalleye lazım değil mi?

Ne diyelim bize de muhtarı sadece tebrik etmek, yaptığı ve yapacağı daha birçok çalışma için İNSANLIK adına teşekkür etmek düşüyor!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa