SON DAKİKA

Haber Ekspress

BU MUHTARIN HİZMET AŞKI BAMBAŞKA

BU MUHTARIN HİZMET AŞKI BAMBAŞKA
Bu haber 21 Haziran 2020 - 23:52 'de eklendi.

Defalarca yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen hasancavuşlar Mahallesi muhtarı Hüseyin Çalışkan anneler gününde anneleri nasıl mutlu ettiyse babalar gününde’de babaları unutmadı .

YİNE TÜM BABALARA ULAŞTI

Köyünde yaşayan babaların özel günlerini tek tek kutlayan muhtar babalar günü vesilesi ile bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu .

KÖYLÜLER MEMNUN

Her özel günde köyünde yaşayan insanların yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyan muhtar ÇALIŞKAN ; ülkemiz ve dünya yogun bir hastalık telaşında vatandaşlarımızın bir nebze olsun yüzlerinin gülmesini istedim. Nasıl annelerimizi anneler gününde unutmadıysak babalarımızın’da bu özel gününü kutladım.

Başta her şeyi ile ailemize ve köyümüze örnek olan ve tüm Tire’nin takdirini kazanmış babam Merhum muhtar Ali Çalışkan olmak üzere Şehit babalarımızın ve tüm babaların babalar gününü Kutlarım dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa