SON DAKİKA

Haber Ekspress

Burak Çakır ‘yeni Şarkısı Yıldızlara Saydım’ ile iddialı

Burak Çakır ‘yeni Şarkısı Yıldızlara Saydım’ ile iddialı
Bu haber 31 Ocak 2021 - 19:20 'de eklendi.

Burak Çakır müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak yepyeni şarkısı “Yıldızlara Saydım” tüm dijital platformlarda yayında.

“Güçlü yorumu ve yeni çalışmaları ile yeni yapacakları şarkılarla dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmaya planlayan Burak Çakır “Yıldızlara Saydım” hareketli şarkısıyla ile iddialı.

Belçika’da yaşayan Sarkıcı Türkiye’de Adım’dan söz ettirmek istiyor dedi bundan sonra Türkçe parçalara daha ağırlık vereceğin belirten Burak Çakır Türkiye’de çok unlu bir sarkıcı ile düet çok bir çalışma yapacağının haberinde verdi.

Sözler, kendisine ait olan, müzik ise Lo-bo ait.

Producer: Lobomusicc Yapım, Videoclip, Hassaniproductions, Mix&Master, Rangobeats. Management: Tek Management www.tek.management.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa