SON DAKİKA

Haber Ekspress

Buse Özde’nin BAL’ı Yayında

Buse Özde’nin BAL’ı Yayında
Bu haber 15 Eylül 2020 - 23:58 'de eklendi.

BAL’IN GELİRİNİ SOKAK HAYVANLARINA BAĞIŞLAYACAK

Aslen Çanakkaleli olan ve müziğe çok küçük yaşlardan itibaren ilgisi olan Buse Özde, ileriki yıllarda çeşitli mekanlarda sahne almış ve bir youtube kanalı kurup cover şarkılar yapmaya başlamıştır. Hayatında müziğin yerinin çok değerli olduğunu belirten ”Buse Özde”, müzik hayatına tamamen atılmaya karar vermiş, şarkı sözleri yazmaya başlamış ve çevresindeki müzisyen arkadaşlarının beğenisine sunmuştur.

Tüm gayretini müziğe yönelik kullanarak kendini geliştiren genç sanatçı, müzik hayatında artık profesyonel olarak yer almaya başlayarak başarılı prodüktör Erkan Şen’in kuruculuğunu üstlendiği Beyond Recordings etiketiyle “Bal” isimli teklisini dinleyicilerle buluşturdu. Sözleri ”Buse Özde”ye ait olan şarkının müziği ve düzenlemesi ise Berk İşgören imzası taşıyor.

”Buse Özde”, yıllar önce sahiplendiği kedisi ”Bal”ın kendisine getirdiği şansa inanarak, şarkının gelirinden gelecek para ile sokak hayvanlarına bağış yapacağının bilgisini verdi.

”Buse Özde”nin yeni klibi Ayvalık’ta Onur Öğden yönetmenliğinde çekildi. Klipten aşktan çekinen ve kendini uzak tutan birinin aşka kapılmamaya olan direnişi anlatılıyor.
Özel hayatında da aşkta kendini geri planda tuttuğunu tanımlayan genç sanatçı şarkısını ‘ümitleri biten bir kadının aşka açlığının nasıl bastırıldığı anlatılıyor’ olarak yorumladı.

Yeteneğini mesleği haline getirmek adına emek veren genç sanatçı bu yolda kendini geliştirmeye olan gayretini müzikseverlerin beğenisine sundu.

”Buse Özde”nin yeni şarkısı ”Bal” Beyond Recordings etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa