SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARI AFFETMEDİ

Büyükçekmece Belediyesi, göl havzasına seçim dönemini fırsat bilerek yapılan kaçak yapıları yıkma girişimleri kanlı sonuçlandı.

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARI AFFETMEDİ
Bu haber 04 Temmuz 2018 - 16:58 'de eklendi.

KANLI YIKIM

Büyükçekmece Belediyesi, göl havzasına seçim dönemini fırsat bilerek yapılan kaçak yapıları yıkma girişimleri kanlı sonuçlandı. Yıkıma direnen vatandaşlar tarafından atılan taşlar zabıta ve güvenlik güçlerini yaralarken, günün sonunda tüm kaçak yapılar yerle bir oldu.

4 YARALI VAR

Büyükçekmece Gölü çevresine yapılan kaçak yapılara geçit vermeyen Büyükçekmece Belediyesi, kaçak yapıları yıkmak için yaptığı girişimde vatandaşların direnişiyle karşı karşıya geldi. Kaçak inşaatlarını yıktırmamak için direnen vatandaşların belediye ekipleri ve polisi taş yağmuruna tutunca olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Çıkan olaylarda 4 polis yaralanırken, 17 kişi gözaltına alındı.

SEÇİM HAVASINDAN YARARLANILDI

Seçim dönemini fırsat bilerek kaçak yapı yapan vatandaşlara belediye geçit vermedi. 24 Haziran seçimleri öncesinde de Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, Tepecik Çayırlar mevkii su toplama havzasında yapılan kaçak 13 yapı Büyükçekmece Belediyesi yıkım ekipleri tarafından yıkıldı. Bölgedeki kaçak yapılaşmaya karşı 24 saat nöbet sistemiyle mücadele veren Büyükçekmece Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak inşaatları önce tek tek tespit edip mühürledi, ardından yıkımını gerçekleştirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa