SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi başarıdan başarıya koşuyor

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi başarıdan başarıya koşuyor
Bu haber 28 Haziran 2019 - 15:34 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Bisiklet Takımı, Atletizm Takımı ve Okçuluk Takımı sporcuları Türkiye Şampiyonası için form tutuyorlar.

Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda sporla tanışıp farklı branşlara yönelen ve gösterdikleri gelişim sonrası lisanslanan gençler kısa zamanda Türkiye Şampiyonalarında boy göstermeye başladılar.

Türkiye’nin en hızlısı

En küçüğü 7 en büyüğü 15 yaşında gençlerden oluşan Atletizm, Bisiklet ve Okçuluk takımları sporcuları başarılarını çok çalışmaya borçlular. Atatürk Spor Kompleksi ve Kumburgaz sahilinde hız, çabukluk ve kuvvet antrenmanları yapan Atletizm takımı sporcuları, 11 – 12 Temmuz tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılacaklar. Şampiyonada Büyükçekmece’yi 16 sporcu temsil edecek.

Güçlü pedallar

Geçmiş yıllarda Türkiye Şampiyonalarında önemli dereceler elde sporculardan oluşan Spor Akademisi Bisiklet Takımı ise iki ayrı yarışma için hazırlık yapıyor. Bisiklet Takımı sporcularının bazıları 27 Haziran’da Konya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Yol Yarışına hazırlanırken bazıları da 30 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek olan Salcano Arnavutköy MTB – XCO yarışı için antrenman yapıyorlar.

Tam isabet

Türkiye’nin en iyi okçularının yetiştiği Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Okçuluk Takımı sporcuları, 4 – 7 Temmuz tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenecek olan Gençler, Kadetler, Büyükler Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar. Türkiye Şampiyonası için son hazırlıklarını yapan gençler tam isabetli atışları ile iddialarını ortaya koyuyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa