SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE PLAK GÜNLERİ BAŞLADI

BÜYÜKÇEKMECE PLAK GÜNLERİ BAŞLADI
Bu haber 04 Mart 2019 - 15:31 'de eklendi.

Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece bu kez de 1. Plak Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Büyükçekmece Belediyesi ile “Plak ve Ben” işbirliğiyle ilki düzenlenen Büyükçekmece Plak Günleri, 1-2-3 Mart tarihlerinde Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Melike Demirağ plaklarını imzalayacak

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla gerçekleşen Büyükçekmece Plak Günleri’ne ilgi çok yoğun oldu. Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres’in açılış konseri ile başlayan kitap günleri kapsamında ikinci gün Rey & Tansel Doğanay konseri, son gün ise Melike Demirağ imza günü

gerçekleşecek.

“Her yıl yapılacak”

Büyükçekmece Plak Günleri’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kültür ve sanat şehri Büyükçekmece’de bu yıl ilki düzenlenen plan günlerinin devam ettirileceğini açıklayarak; “Büyükçekmece’nin müzik kültürünü, müziğin ritmi içinde saklı kalan hafızasını açığa çıkartmak, plak atmosferini yaratan tüm bileşenleri bir araya getirmek amacıyla bu yıl ilkini düzenlediğimiz ‘Büyükçekmece Plak Günleri 01-03 Mart 2019 tarihlerinde Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Müzik tutkunlarını özellikle de benim gibi müziği plaktan dinlemekten keyif alanları Büyükçekmece’ye bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa