SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE TRAFİK ŞUBE SINIFTA KALDI

Trafiği aksatmadığı halde park yapma yasağına dayanarak günde onlarca araç çeken Trafik Polisleri, sokağın girişini kapatan aracın çekilmesi için defalarca emniyeti aramamıza rağmen aracı çekmeye gelmediler.

BÜYÜKÇEKMECE TRAFİK ŞUBE SINIFTA KALDI
Bu haber 10 Aralık 2018 - 19:59 'de eklendi.

ARACINI SOKAĞIN GİRİŞİNE PARK EDİP GİTTİ

Çıkmaz sokak olan Büyükçekmece merkezdeki Ihlamur Sokağın giriş/çıkışına 34 ACS 593 plakalı aracını park ederek giden vatandaşın duyarsızlığına trafik polisleri de eşlik etti. Ofisimizin bulunduğu sokaktan çıkabilmek için yaklaşık bir saat aracımızın içinde trafik polislerinin gelmesini bekledik.

KAVGA ÇIKABİLİR, KAN AKABİLİRDİ

Defalarca aramamıza rağmen Emniyet Müdürlüğüne yaklaşık 2 kilometre mesafede olan Ihlamur Sokağa bir tane çekici göndermeyen Trafik Şube ekiplerinin, aynı çevreden onlarca araç çektiklerine neredeyse her gün şahit olmaktayız. Lüzumsuz yerlerden dahi araç çeken trafik ekiplerinin, sokağı kapatan bir aracı çekmeye neden gelmediklerine anlam veremedik. Yaklaşık bir saat sonra aracın sahibi gelerek, hiçbir suç işlememiş gibi, hatta suçlu bizmişiz gibi davranışlarda bulunması, telafisi mümkün olmayan olayların yaşanmasına sebebiyet verebilirdi. Bunun müsebbibi de Büyükçekmece Emniyeti ile Trafik Şubesi olurdu.

GEREKEN CEZANIN KESİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ

Bilindiği gibi kamera kayıtlarından da ceza kesildiği bu dönemde, Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığımız bu haberi ihbar, fotoğrafları da delil olarak kullanıp, gerekli cezaları kesmesini bekliyor ve talep ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa