SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’DE ATATÜRKLÜ GÜNLER

BÜYÜKÇEKMECE’DE ATATÜRKLÜ GÜNLER
Bu haber 08 Kasım 2021 - 20:48 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi, 10 Kasım 1938’de aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri düzenliyor.  Büyükçekmece Kültürpark’ta gerçekleşecek olan Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 83’üncü yıldönümünde saygı, özlem ve rahmetle anılıyor.

Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri

Büyükçekmece Belediyesi 10 Kasım 1938’ de aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83’üncü yıldönümünde saygı, sevgi, minnet ve rahmetle anıyor. Dört gün boyunca sürecek olan Atatürk Haftası etkinliklerinde Hanri Benazus koleksiyonundan Mustafa Kemal Atatürk’ün nadir ve görülmemiş fotoğraflarının bulunduğu sergi, ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ adlı müzik dinletisi, ‘Atatürk’ konulu söyleşiler yer alıyor. Tarihçi-Yazar Sacide Bolcan, Tarihçi-Yazar Sinan Meydan, Tarihçi-Yazar Aydın Ilgaz, Yazar-Koleksiyoner Hanri Benazus ve Koleksiyoner Ulvi Sulaoğlu’nun yer aldığı etkinlikler 10 Kasım ve 14 Kasım tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleşecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa