SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’DE ‘AYÇİÇEĞİ’ HASADI YAPILDI

Büyükçekmece’de İlçe Tarım Müdürü Semih Çakar’ın düzenlediği ‘Ayçiçeği’ hasadı yapıldı.

BÜYÜKÇEKMECE’DE ‘AYÇİÇEĞİ’ HASADI YAPILDI
Bu haber 04 Eylül 2020 - 15:28 'de eklendi.

İL TARIM MÜDÜRÜ VEKİLİ DE KATILDI

Program, Karaağaç Gölköy’de yapılan kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından Karaağaç çiftçilerinden Mustafa Karaçeşme’nin tarlası biçildi.

Hasada; İstanbul İl Tarım Müdürü Vekili Alper Kocatürk, İlçe Tarım Müdürü Semih Çakar, Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Filiz Kırtaş, Recep Erol, muhtar Nejat Doğan, Ziraat Odası Başkanı Sezgin Erçağ, Meclis Başkanı Hacı İlker Temir ve bölge çiftçileri katıldı.

Rekolte ve yağ oranı yüksek olarak verimli bir sezon olduğu gözlenen hasat ile ilgili tarla sahibi çiftçi Mustafa Karaçeşme, “Fiyatlar çok güzel, rekolte ve verim yüksek. Tarım Kredi Kooperatifi ve devletimiz, yüksek fiyattan alım yapıyor. Daha ne isteyeyim, var olsunlar” dedi ve hasattan sonra kuzu keseceğini belirtti.

Haber Ekspress – Özel Haber 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa