18:51 - Atilla Taş’tan Erol Köse’ye: Hakkımı helal etmiyorum, ateşin bol olsun
00:49 - Savaş bataklığındaki ülkelere Erdoğan’dan “akıllı olun” mesajı
14:16 - Evine giren hırsızın aklını aldı! O anlar saniye saniye kamerada
00:31 - Bahçeli’den “Jeopolitik Kırılma” Uyarısı: “Beyrut Düşerse Bölge Sarsılır”
16:37 - Tanju Özcan dosyasında yasak aşk iddiası! Mesajlar ifşa oldu: Hepinize yeterim
Büyükçekmece Belediyesi ve BÜTKOOP (Büyükçekmece Tarım Kooperatifi) desteği ile ‘’Üreticiden Tüketiciye Kışa Merhaba Pazarı’’ açıldı.
Belediye Kent Meydanı’nda kurulan ‘’Üreticiden Tüketiciye Kışa Merhaba Pazarı’’nın açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Danışmanları ve Daire Müdürleri gerçekleştirdi.
Belediye Kent Meydanı’nda kurulan pazarda Büyükçekmeceli üreticiler kendi ürettikleri taze gıdaları ve kışa özel el yapımı ürünleri tüketiciler ile buluşturdu. “Kışa Merhaba Pazarı’’na Büyükçekmece halkının ilgisi çok yoğun oldu. Pazar 12 Kasım tarihine kadar Belediye Kent Meydanı’nda 10.00-18.00 saatleri arasında açık kalacak.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.