SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmece’de okuma seferberliği huzur evlerine de taşındı

Büyükçekmece’de okuma seferberliği huzur evlerine de taşındı
Bu haber 12 Haziran 2019 - 11:28 'de eklendi.

2019 yılını Büyükçekmece’de “Okuma Yılı” ilan eden ve tüm ilçede okuma seferberliği başlatan Büyükçekmece Belediyesi huzurevinde yaşayan yaşlıları da unutmadı.

 

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri, huzurevinde yaşayan yaşlılara kitap okuyarak mutluluklarına ortak oldu.

 

İlçede faaliyet gösteren Ay Huzurevi’ndeki yaşlılarla bir araya gelen belediye ekipleri tüm günlerini huzurevi sakinlerine ayırarak onlara kitap okudu.

 

“Okumak dünyanın en güzel eylemidir”

 

Kitapları dinlemekten keyif alan huzurevi sakinleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

 

“Okumak dünyanın en güzel eylemidir” diyen Başkan Dr. Hasan Akgün “Büyüklerimize olan sevgi ve saygımız sonsuzdur. İlçemizin dört bir yanında kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Maalesef ki toplumumuzda okuma alışkanlığı az. Büyükçekmece bu konuda diğer ilçelere örnek olan bir ilçedir. Huzurevi sakinlerine kitap okuma etkinliği düzenleyerek onları da unutmadığımızı her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa