SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ CİNAYETİN NEDENİ ALDATMA ÇIKTI

BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ CİNAYETİN NEDENİ ALDATMA ÇIKTI
Bu haber 19 Ağustos 2021 - 13:33 'de eklendi.

İstanbul Büyükçekmece’de sokakta kız arkadaşıyla birlikte yürüyen Gökhan Denli, silahlı saldırıya uğramış, arabaya bindirilen kız arkadaşı da kısa bir süre sonra öldürülerek yolun kenarına bırakılmıştı. Cinayetlerin nedeni kocasını aldatma olduğu ortaya çıktı.


Olay, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi’de meydana geldi. İddiaya göre, iki otomobil içerisinde gelen şüpheliler sokakta yürüyen Gökhan Denli’ye saldırdı. Önce bıçaklanan Denli, ardından kurşun yağmuruna tutuldu. Denliyi öldüren zanlılar, kız arkadaşını da arabaya bindirerek olay yerinden kaçırdı. Genç kadın da kısa süre sonra öldürülerek yolun kenarına atıldı. Genç kadının darp edilerek arabaya bindirildiği anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı.
CİNAYETİN NEDENİ ALDATMA ÇIKTI
Büyükçekmece’de sokakta arkadaşıyla birlikte yürüyen Gökhan Denli, silahlı saldırıda öldürülmüştü. Denli olay yerinde hayatını kaybederken, arabaya bindirilen kız arkadaşı da kısa bir süre sonra öldürülerek yolun kenarına bırakılmıştı. Cinayetin altından aldatma şüphesi çıktı.


ÖLDÜRÜP YOL KENARINA ATMIŞLARDI
Büyükçekmece 19 Mayıs Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında iki otomobil içerisinde gelen şüpheliler sokakta yürüyen Gökhan Denli’ye saldırmıştı. Önce bıçaklanan Denli, ardından kurşun yağmuruna tutulmuştu. Denli’yi öldüren zanlılar, Adalet B.’yi de arabaya bindirerek olay yerinden kaçırmıştı.
Genç kadın da kısa süre sonra öldürülerek yolun kenarına atılmıştı.


ALDATMA MESAJLARINI GÖRMÜŞ
Cinayetlerin detayları ortaya çıktı. Mahmut B.’nin cep telefonunda aldatma mesajları olduğunu gördüğü eşi Adalet B’yi takibe alarak cinayeti işlediği belirlendi.
Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Fırat B., Mahmut B., Furkan Ö’yi Bahçelievler’de yakaladı. Olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf eden Mahmut B., olayda kullanmış olduğu silahları D-100 karayoluna attığını söyledi.
Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, polis ekiplerinin olayda kullanılan silahı bulmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa