SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmeceliler Günün Her Anında Parklara Akın Ediyor

Büyükçekmeceliler Günün Her Anında Parklara Akın Ediyor
Bu haber 07 Mayıs 2019 - 15:49 'de eklendi.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar, Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı parklara ve yeşil alanlara akın ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibinin özverili çalışmaları sayesinde park ve yeşil alan zengini olan ilçenin pek çok noktasında farklı büyüklükte ve özellikte çok sayıda park bulunuyor. Her yaştan vatandaşın ziyaret ettiği parklar, Büyükçekmece’yi İstanbul’un gözde ilçesi konumuna getiriyor.

Parklar Güvenli ve Modern

Özellikle yaz aylarında her yaştan vatandaşın ziyaret ettiği parkların tümünde yenileme ve bakım çalışmaları yapan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan çocuk oyun gruplarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aksatmıyor.   Parklarda kullanılan malzemelerin çevre ve insan sağlığına dost olmasına dikkat eden ekipler, spordan oyuna, dinlenme alanların koşu ve bisiklet yollarına kadar farklı özelliklere sahip çok sayıda parkı ilçeye kazandırdı.

Her yaş grubuna hitap ediyor

Büyükçekmece’de hizmet veren parklar hem çocukların hem de yetişkinlerin sosyal yaşamına renk katacak özelliklere sahip. Parklarda bulunan dinlenme alanları, fitness grupları ve çeşitli peyzaj çalışmaları sayesinde Büyükçekmece’nin parkları her yaş grubundan insana hitap edebiliyor.

Onlarca yeni park arasına biri daha ekleniyor; Albatros Çocuk Parkı

Büyükçekmeceliler mevcut parklarda keyifle zaman geçirirken bir yandan da, Başkan Akgün park atılımlarına devam ediyor. İlçede her yıl onlarca yeni park yapım çalışması gerçekleştiriliyor. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri son olarak, Albatros’ta bulunan eski çocuk parkının yerine daha kapsamlı ve kullanışlı bir park alanı inşa ediyor. Yapımı devam eden park, yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan Kordonboyu’nun en özel noktalarından birinde yer alıyor. Sadece çocuk oyun alanlarından oluşmayan parkın içesinde; bir çocuk oyun grubu, fitness alanı, dinlenme ve yürüyüş alanları, engelli çocuklar için engelsiz oyun alanları, otoparklar ve prestijli bir meydan çalışması da bulunuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa