SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmeceliler hem kitap okudu hem de müzik dinledi

Büyükçekmeceliler hem kitap okudu hem de müzik dinledi
Bu haber 24 Mayıs 2019 - 10:36 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi kararı doğrultusunda 2019 yılını “Okuma Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçede çeşitli okuma etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Kitap okumayı seven, okumak için kendisine zaman yaratmak isteyen ve hikayeler olmazsa olmazımdır diyen tüm Büyükçekmeceliler, Mimaroba’da hizmet veren Zülfü Livaneli Kültür, Eğitim ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelerek müzik eşliğinde kitap okumanın keyfini sürdü.

7’den 70’e tüm okur severlerin buluştuğu etkinlikte vatandaşlar kitaplarını okuyarak günlük hayatın stresinden uzaklaşmanın yanı sıra müzik dinleyerek de zihinlerini açtı.

“Hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri bekliyoruz”

Tüm Büyükçekmecelileri kitap okuma etkinliklerine davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Her gün mutlaka kitap okurum. Günün yorgunluğunu atıp, kafa dağıtmak istediğim anlarda kitaplarıma sarılırım. Özellikle çocuklarımızın hayal gücünü geliştirip, bilgi ve fikir sahibi olma konusunda kitap okumak büyük önem teşkil ediyor. Okudukları her kitapta kendilerini biraz daha keşfedeceklerdir. Hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa