SON DAKİKA

Haber Ekspress

Büyükçekmeceliler Immanuel Kant’ın dünyasına yolculuk yaptı

Büyükçekmeceliler Immanuel Kant’ın dünyasına yolculuk yaptı
Bu haber 08 Mayıs 2019 - 10:43 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi ve Anakucağı Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen “Felsefece Bakış” seminerleri tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelen felsefe severler “Bilgi, aklın ve deneyin ortak ürünüdür” diyen filozof Immanuel Kant’ı tanıdı.

Seminerde konuşmacı olan Kılıç, filozofların büyük okyanusu Immanuel Kant’ın felsefesini katılımcılara anlattı.

Felsefe öğretmeni ve eğitim gönüllüsü olan Mehpare Ümit Kılıç, Büyükçekmecelilerle birlikte felsefenin gizemli dünyasına yolculuk yaptı.

“Filozoflarımızın düşünce tarzlarını öğreniyoruz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen seminere katılan Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Felsefece Bakış seminerimiz Büyükçekmeceliler tarafından çok beğenildi. Hocamız Mehpare Ümit Kılıç’la felsefenin gizemli dünyasına yolculuk yapıyoruz. Değerli filozoflarımızı tanıyarak onların düşünce tarzlarını öğreniyoruz. Felsefe dünyasına yolculuk yapmamızı sağlayan Mehpare Ümit Kılıç hocamıza, Anakucağı Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve önceki dönem belediye meclis üyesi Emine Türkcan Altuğ ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa