SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECELİLERE UYARI: AMAN HATA YAPMAYIN!

BÜYÜKÇEKMECELİLERE UYARI: AMAN HATA YAPMAYIN!
Bu haber 25 Mart 2019 - 12:00 'de eklendi.

Bahçeşehir kurucu Belediye Başkanı Kemal Aydın, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Büyükçekmecelilere hayati bir uyarı yaptı.

Ak Parti Büyükçekmece adayı Mevlüt Uysal’ın Bahçeşehir’de bir çevre katliamı yarattığını ve 7 yıl gibi bir sürede betonlaştırdığını belirterek; “Aman ha, sakın bir hata yapmayın” diye konuştu.

“Bahçeşehir Göleti katledildi”

Kemal Aydın, Büyükçekmece’de katıldığı bir programda yaptığı konuşmada Ak Parti adayı Mevlüt Uysal’ın Başakşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki uygulamalarını hatırlatarak, Büyükçekmece halkını uyardı. Aydın, insan yaşamında en önemli şeyin yeşil alanlar olduğuna ve bunun en güzel örneğinin de Büyükçekmece olduğuna vurgu yaparak; “Yeşil alanın ne kadar önemli olduğunu Bahçeşehir’de yaşayanlar bugün çok daha iyi anlıyor. Başkanımız yani kurucumuz Sayın Hasan Akgün ile birlikte Büyükçekmece’den ayrılan bir beldeyi Bahçeşehir’i Avrupa standartlarında bir kent yaptık. Hasan Başkanın tecrübesi sayesinde Bahçeşehiri çok iyi koruduk. Fakat bizden sonra yani Başakşehir’e bağlandıktan sonra ne yazık ki 10 yıl dayanabildi” diye konuştu.

“1 oy bütün hayatı alt üst edebilir”

Büyükçekmecelilerin oy vermeden önce Bahçeşehir Göleti’nin katledilmiş halini görmeleri gerektiğini ifade eden Kemal Aydın konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Kararınızı vermeden önce hepinize Bahçeşehir’e gidip oradaki o güzelim göletteki katliamın, betonlaşmanın insan hayatı üzerinde ne büyük bir travmaya yol açtığını görmenizi isterim. Bunun geri dönüşü yok. 1 oy bütün hayatı alt üst edebilir. Buraya aday olan arkadaşımız Bahçeşehir’i o hale getiren bir vatandaş. Kendisine verilen talimatı yapıyor. Halkın iradesine saygı gösterecek kendi iradesi yok. Onun için bu kadar büyük bir tecrübe kızgınlıklar, kırgınlıklar olabilir ama o bu değil. Bu hayatımız, bu çocuklarımızın geleceği, bu ağaçlar yerinde olmazsa onların yerine rezidanslar gelirse bunun geri dönüşü yok. Gecekonduyu dönüştürürsünüz ama milyonlarca dolar harcanarak dikilen o ucube binaları dönüştürme şansınız yoktur. Aman ha, sakın bir hata yapmayın. Ben hala Bahçeşehir’de yaşıyorum. Bahçeşehir’i o hale getirenler başta Mevlüt Bey olmak üzere hiç birisi orada yaşamıyor. Sadece atamayla geldiler 7 yılda altını üstüne getirip, rantını alıp gittiler. Biz Bahçeşehirlilere betonlarını bırakıp gittiler. Siz de aynı duruma düşmeyin. Daima vicdanla davranın.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa