SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’YE SÜRPRİZ ADAY ADAYI

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığı için ünlü avukat Olcay Kaan’ın internet üzerinden başvuru yaptığı haberine ulaştık.

BÜYÜKÇEKMECE’YE SÜRPRİZ ADAY ADAYI
Bu haber 14 Kasım 2018 - 13:23 'de eklendi.

GENÇ, DİNAMİK VE BAŞARILI

Henüz 34 yaşında olan Av. Olcay Kaan, yaklaşık üç yıl önce FETÖ soruşturması kapsamında el konulan İpek – Koza Medya Grubu’na kayyum olarak atanmıştı. İpek – Koza Medya Grubunun markası ve telifleri olan Millet ve Bugün gazetelerinin taklitleri yapıldığı için mahkeme kararıyla polis ekipleri, Zaman Gazetesi’nin arkasında bulunan Feza Gazetecilik AŞ matbaasına operasyon düzenlemişlerdi. Bu operasyonu, kayyum olarak atanan genç ve başarılı avukat Olcay Kaan yönetmişti.

İŞARET CUMHURBAŞKANINDAN MI?

Ankara’dan çok önemli bir ismin Kaan’ı arayarak aday adaylığı başvurusu yapmasını söylediği bilgisine ulaştık.

“SALTANATIN YIKILMASINI İSTİYORLAR”

Gazetemize kısa bir açıklama yapan Kaan, “internet üzerinden Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğumu öğrenip bana ulaştığınız için öncelikle Haber Ekspress ekibini tebrik ederim. İlçe Başkanlığımıza Cuma günü gitmeyi planlıyorum. Büyükçekmece halkı ve esnafı saltanatın yıkılmasını istiyor. Bunun da; denenmiş isimlerle olmayacağını biliyor. Büyükçekmece’ye AK Parti bayrağının asılması için var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Olcay KAAN kimdir?

Kaan, 23.03.1984 tarihinde Adana’da doğdu. İlköğretimini Adana’da, liseyi Ankara’da bitirdi.

Üniversite hayatına İstanbul’da devam eden Kaan, Hukuk Fakültesi yıllarından itibaren Tekstil İşçileri Sendikası’nda uzun yıllar çalışmış ve işçi bir ailenin çocuğu olarak işçilerin avukatlığını yapmış, onların haklarını koruma konusunda hizmetler vermiştir.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece Anadolu Gençlik Derneği bünyesinde görevler alarak hem sosyal projeler konusunda hem de siyasi konularda AK Parti ile beraber yürümüştür.

Üniversiteyi bitirmesinin ardından Şahinler Holding Hukuk Müşavirliği bölümünde stajını tamamladı. Halen, Tekstil İşçileri Sendikası’nda ve kendi özel ofisinde iş hayatına devam etmektedir.

Kaan, FETÖ/PDY ile mücadele konusunda ilk operasyonlar olan 2015 yılının 26 Ekim günü KOZA – İPEK AŞ’ye kayyum olarak atandı.  Bu bağlamda şirketin hem yönetiminde hem hukuk işlerinde özel görevlerde bulundu. Daha sonra 11 Kasım 2015 tarihinde Zaman Gazetesi’ne yapılan ilk operasyonda bizzat görev alarak dönemin savcı ve emniyet teşkilatı ile planlamasından kayyum atamasına kadar, yapılan tüm hukuki işlemlerin içinde bulundu.

Haber: Erol ÖZTÜRK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa