SON DAKİKA

Haber Ekspress

BÜYÜKÇEKMECE’Yİ BETONLAŞTIRMAYACAĞIZ

BÜYÜKÇEKMECE’Yİ BETONLAŞTIRMAYACAĞIZ
Bu haber 04 Mart 2019 - 11:13 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşlarla buluşan Akgün, Büyükçekmece’nin yeşil alanlarına dikkat çekerek isim vermeden AK Parti adayı Mevlüt Uysal’a yüklendi.  Büyükçekmece’nin yeşil alanlarınının betonlaşmasına izin vermeyeceklerini ifade eden Akgün,  ‘Birileri gibi kentimizi beton ormanlarına dönüştürmedik. Dönüştürmek isteyenlere de zaten sizler geçit vermeyeceksiniz” şeklinde konuştu. 

Her gece bir başka mahallede Büyükçekmece ailesi ile buluşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ben sizin ailenizin bir ferdiyim. Tek davamız bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerle birlikte bu şehre çok daha güzel hizmetler yapmaktır” dedi. CHP tarafından yeniden aday gösterilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kazandırdı. Çalışmalar kapsamında Büyükçekmece’nin 24 mahallesinde her akşam çok sayıda ev ziyareti gerçekleştiren Akgün, gittiği yerlerde sevgi gösterileri ile karşılanıyor.

Hedef daha da yeşil Büyükçekmece

Ziyaretlerinde önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek olan projelerini tanıtan Akgün, Büyükçekmecelilerin projelere yönelik görüş ve önerilerine de değerlendiriyor. “Cumhuriyetin 100. Yılına 100 Proje” başlığı altında topladığı projelerinin önemli bir bölümünün ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmak olacağını kaydeden Başkan Akgün, “İstanbul’da yatay yapılaşmaya örnek olarak gösterilen Büyükçekmece bu farkını yeni dönemde de koruyacaktır” dedi.

“Büyükçekmece’yi beton ormanlarına dönüştürmedik”

Başkan Akgün; “Bu güzel ilçeyi yine Büyükçekmece ailesi yönetecektir. Mutluluk şehri Büyükçekmece’de siz büyük Büyükçekmece ailem ile birlikte yaptıklarımız en büyük referansımızdır. Büyükçekmece’ye neden mutluluk şehri diyoruz? Çünkü kişi başına en fazla yeşil alan bizim ilçemizde. Büyükçekmece ailesi olarak ilçemizin doğal güzelliklerine, tarihine ve kültürüne sahip çıktık. Bugün tüm İstanbul’un nefes almak için, ailesi ile birlikte huzur bulmak için her haftasonu tercih ettiği örnek ilçe olduk. Birileri gibi kentimizi beton ormanlarına dönüştürmedik. Dönüştürmek isteyenlere de zaten sizler geçit vermeyeceksiniz” diye konuştu.

“Mutluluk şehri Büyükçekmece olduk”

Büyükçekmece’yi en iyi Büyükçekmecelilerin yönetebileceğini de belirten Dr. Hasan Akgün sözlerini şöyle sürdürdü; “Önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de yine siz Büyükçekmece Ailem ile birlikte bu kente hizmet edeceğiz. Ben sizin ailenizin bir ferdiyim. Biz Büyük Büyükçekmece ailesiyiz. Tek davamız bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerle birlikte bu şehre çok güzel hizmetler yapmaktır. Biz sizlerle öyle çözümler ürettik, öyle büyük başarılara imza attık ki, ulusal ve uluslararası arenada Büyükçekmece’nin adını çok farklı bir noktaya taşıdık. Kültür kenti olduk, sanat kenti olduk, çağdaş bir kent olduk, mutluluk şehri Büyükçekmece olduk” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa