SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çağrı Spor Kulübü Derneği’nden Yardım Desteği

Çağrı Spor Kulübü Derneği’nden Yardım Desteği
Bu haber 23 Mayıs 2020 - 19:58 'de eklendi.

Umut Uçar-İzmir’in en köklü spor kulübü derneklerinden olan ve sayısız milli sporcu yetiştiren milli takım antrenörü Ahmet Bereket başkanlığında faaliyetlerine devam eden Çağrı Spor kulübü derneği Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda yardımı yaptı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldığımız Milli Antrenör- Milli Hakem Aynı zamanda Çağrı spor kulübü derneği kulüp başkanı ve antrenör Ahmet Bereket “Şu mübarek ayda dünyayı ve ülkemizi esir alan virüs imtihanı nedeni ile birçok aile zor durumda olduğunu biliyor ve görüyoruz. Devletimiz tüm gücü ile her kesime uğraşmaya gayret etse de sivil toplum kuruluşları olarak bizlerde elimizi taşın altına koyup gücümüz nispetinde bu zorlu süreçte birbirimize yardımcı olmaya çalışmalıyız diye düşündük ve her sene yapmaya gayret ettiğimiz Ramazan yardımlarımızı bu sene öğrenci ve öğrenci Velilerimizin de katkıları ile şu ana kadar 100 aileye ulaştırdık ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa