SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çağrı Yördem Yazdı TİRE YEREL BASINI NE KADAR ÖNEMLİ “İMİŞ” DEĞİL Mİ ?

Çağrı Yördem Yazdı TİRE YEREL BASINI NE KADAR ÖNEMLİ “İMİŞ” DEĞİL Mİ ?
Bu haber 11 Temmuz 2020 - 0:36 'de eklendi.

Herkese merhaba

Sizi fazla fazla süslü kelimeler ile okurken yormak istemiyorum.

Barınakla ilgili haber metnimde kullandığım kelimeler watsapp gruplarında dolaştı bundan 8 ay kadar önce süslü kelimeler ile tireliler kandırılıyor parayla yazılar yazdırılıyor dendi üstüne üslük bunlar yetmedi kıymetli bir ağabey ile özel facebook fotoğraflarıma kadar gidilerek teşekkür yemekleri yada paralı haberciler şeklinde yorumlar yapıldı hakkımda sosyal medya sayfalarında !

Peki şimdi ne oldu ?

Tire gündemine MÜZE’mizin taşınma konusu son 10 gündür haber sayfalarında bolca yer aldı öyle değilmi ? Buradan siyasi olarak pay çıkartmaya hiç bir yöneticinin olduğunu düşünmedim asla herkes tire ilçemizde bulunan MÜZE’mizin ve içinde bulunan kıymetli envanterlerin kalmasını dağıtılmasını asla razı olmadı. İşte arkadaşlar burada TİRE YEREL BASINI üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. Ben bu yazımda buradan Kıymetli büyüğüm müzemizin Tirede kalması için emek veren Tire sivil toplum platformu Seyfullah Ayvalı başta olmak üzere STK’lara bina giderse BİZ varız tüm gücümüzle ilçemizde müzemize sahip çıkıcaz diyen Belediye baskanımıza en son mhp ilçe Başkanımız partili partisiz herkesin sevgisini kazanan bilal abimize ve yine tire için bir çok girişimleri olan ve siyasi arenada Tire’ye hizmet getirme yolunda emin adımlarla ilerleyen adı gibi mert olan ak parti ilçe başkanına teşekkür ederim.

VE EN BÜYÜK TEŞEKKÜR

Gazeteciyiz ya zaten hep siyasilere teşekkür ederiz biz nasıl olsa dimi ? Hayır asla değil kimse bize alın şu haberi şu metni girin diyemez basın özgürdür bunun kanıtı ise alınan bir kararı kamuoyuna ısrarla taşıyan meslek büyüklerimdir nadir abidir ercandır fatih Şaşmaz dır dilek dir serkan Candaş dır kıymetli Şevket hocamızdır ben buradan tire için tekrar ısrarla gündemden düşürmeden tek tek müzenin taşınması hususunu işleyen gazeteci büyüklerim ve arkadaşlarıma Egeden bir haber gazetesi imtiyaz sahibi olarak bir tireli olarak teşekkür ediyorum.

Başka bir yazımızda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın ….

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa