SON DAKİKA

Haber Ekspress

Can Dostlarımıza Mama Desteği Sürüyor

Can Dostlarımıza Mama Desteği Sürüyor
Bu haber 09 Ocak 2021 - 21:06 'de eklendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, can dostlarımıza desteğini sürdürüyor. Kısıtlama süresince beslenme imkanları azalan sokak hayvanlarını unutmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin muhtelif yerlerine mama bıraktı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında can dostlarımızın sağlık durumları da kontrol edildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi mama desteğini sürdürüyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların evde olacak olması nedeniyle beslenme imkanları azalan can dostlarımıza mama desteğinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner ileri Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen uygulama kapsamında kentin muhtelif noktalarına can dostlarımız için mama bırakıldı. Can dostlarımızın sağlık durumlarının da kontrol edildiği uygulama ile ilgili olarak Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede sokaktaki can dostlarımızın beslenmelerinde olumsuzluk yaşanmaması adına Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenli olarak mama desteğine devam edeceği belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa