SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca Belediye tarihinde 2. kez bütçemiz artı verdi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner belediye tarihinde ikinci olarak bütçe artısı vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Çatalca Belediye bütçesi bu yıl 15 milyon artı verdi.

Çatalca Belediye tarihinde 2. kez bütçemiz artı verdi
Bu haber 03 Nisan 2023 - 13:55 'de eklendi.

Çatalca Belediyesi ‘’Nisan 2023’’ Meclis Toplantısı Birinci Birleşimini gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi Nisan Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Mesut Üner’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Belediye Başkanı Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

Komisyon Üyeleri seçildi

 

Belediye Meclis Toplantısı komisyonlara üye seçimleri ile başladı.

  1. gündem maddesi olan “5393 Sayılı Kanunun 33. maddesine göre 2(iki) ” Encümen Üyesi” seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Hüseyin Aydın ve Turhan Uçar yapılan oylama ile Encümen Üyesi olarak seçildi.
  2. gündem maddesi olan “ 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “İmar Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Ahmet Rasim Yücel, Lokman Naroğlu, Mahmut Acar, Ayhan Tutun ve Rıdvan Hacet İmar Komisyon Üyesi olarak seçildi.
  3. gündem maddemiz olan “5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Süheyla Topçu, Özkan Arslanca, Recep Yılmaz, Reyhan Berber ve Filiz Öder Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi olarak seçildi.
  4. gündem maddesi olan “5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Necati Dönmez, Recep Yılmaz, Hakan Göl, Rıdvan Hacet ve Hayrettin Özcan Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyon Üyesi olarak seçildi.
  5. gündem maddesi olan, “5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Deprem Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Tuba Uzun, Ömer Erçin, Mahmut Acar, Reyhan Berber ve Rahşan Gündüz Deprem Komisyon Üyesi olarak seçildi.
  6. gündem maddesi olan “5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Kentsel Dönüşüm Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Hasan Gökçe, Hakan Göl, Necati Dönmez, Belgin Tezer ve Utku Akbulut Kentsel Dönüşüm Komisyon Üyesi olarak seçildi.

7.gündem maddesi olan, “5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre “Hukuk Komisyonuna Üye Seçimi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifine göre Meclis Üyeleri; Özkan Arslanca, Tuba Uzun, Ömer Erçin, Sevinç Özkatrancı ve Filiz Öder Hukuk Komisyon Üyesi olarak seçildi.

  1. gündem maddesi olan, “ Ödenek Aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifioy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
  2. gündem maddesi olan, “İzzettin Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı itirazları ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi oy birliği İmar Komisyonuna havale edildi.
  3. gündem maddesi olan, “İzzettin Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı itirazı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi oy birliği İmar Komisyonuna havale edildi.
  4. gündem maddesi olan, “Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi oy birliği İmar Komisyonuna havale edildi.
  5. gündem maddesi olan, “Kırsal Mahalle Yerleşim Alanları ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi oy birliği İmar Komisyonuna havale edildi.

Belediye Tarihinde 2. kez bütçemiz artı verdi

  1. gündem “Denetim Komisyonu Raporu ile ilgili Meclise bilgi verilmesi” maddesine istinaden Denetim Komisyon Raporu okundu.

Belediye Başkanı Mesut Üner Denetim Komisyon Raporunun okunması ardından yaptığı konuşmada Çatalca tarihinde bütçede ikinci defa artı vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Mesut Üner konuşmasında, “Öncelikle Denetim Komisyonumuzda çalışan tüm komisyon üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çatalca Belediyesi olarak bir gururu daha hep birlikte yaşıyoruz. Belediye tarihinde bütçemiz ikinci olarak artı verdi. 8 milyon 547 bin 419 TL bütçe fazlası ile 2020 yılını tamamlamıştık. Bu yıl 15 milyon artı verdik. Bu iki tarihi olay da bizim dönemimizde gerçekleşti. Yaptığımız işlerimiz, yatırımlarımız ortada ve şeffaf. Tasarruf ederek, gelirlerimizi doğru kullanarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkan Yardımcılarımıza, Müdürlerimize, Meclis Üyelerimize ve tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çatalca’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Meclisin 14. gündem maddesi olan “5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. maddesine göre “2022 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi 6 Nisan 2023 Perşembe günü saat 11.00’da görüşülmek üzere karara bağlandı.

Meclis gündemlerinin görüşülmesi sonrası, bir sonraki meclis toplantısı 6 Nisan 2023 Perşembe saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkan Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Nisan 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa