SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca Belediyesi ‘’Ekim 2023’’ Meclis Toplantısının Birinci Birleşimini Gerçekleştirdi

Çatalca Belediyesi ‘’Ekim 2023’’ Meclis Toplantısının Birinci Birleşimini Gerçekleştirdi
Bu haber 02 Ekim 2023 - 14:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi Ekim Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 2 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Meclis Başkan Vekili Süheyla Topçu Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası ise Meclis Başkan Vekili Süheyla Topçu gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

 

GÜNDEM:

 

  1. Doğalgaz altyapısı hattı geçiş izni ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün    teklifi.
  2. Belediyemiz tarafından yapılan Ferhatpaşa Mahallesi 335 ada 1 nolu parseldeki Anaokul’u için isim verilmesi ile ilgili Kültür İşleri Müdürlüğü’nün teklifi.
  3. 6306 sayılı Kanunun 6. maddesine göre mülkiyetleri hazineye ait Karamandere Mahallesi 119 ada 1 parsel ve 130 ada 1 parsel taşınmazların alımı ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi.
  4. 2024 Yılı Hazırlık Bütçesi ve İzleyen 2 yıl Bütçe Tahminleri ve Performans Programı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.
  5.              Belediyemiz 2024 yılı Ücret Tarifelerinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.
  6. Ferhatpaşa Mahallesi 257 ada 7 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın çevresi Revizyon uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili Plan Proje Müdürlüğü’nün teklifi.
  7. 1/1000 ölçekli Çatalca Merkezi Kuzeyi Revizyon ve İlave uygulama İmar Planı ve 1/5000 ölçekli Çatalca Merkezi Kuzeyi Revizyon Nazım İmar Planı ile ilgili Plan Proje Müdürlüğü’nün teklifi.
  8. 1/1000 ölçekli Ferhatpaşa Mahallesi Bayıraltı Mevkii Uygulama İmar Planı ile ilgili Plan Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

Gündem maddelerinin ilk üç maddesi oy birliğiyle meclisten geçerken, dört ve beşinci maddeler plan ve bütçe komisyonuna, altıncı, yedinci ve sekizinci maddeler ise imar komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Meclis gündemlerinin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantısının 5 Ekim 2023 Perşembe saat 11.00’da gerçekleşeceği Meclis Başkan Vekili Süheyla Topçu tarafından açıklanıp ‘’Çatalca Belediyesi Ekim 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantısı’’ son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa