SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca Belediyesi’nden “Tarihin İzinde İstanbul Turları”

Çatalca Belediyesi’nin düzenlediği kültür turları devam ediyor. “Tarihin İzinde İstanbul Turları” programlarına Çatalcalılar yoğun ilgi gösteriyor.

Çatalca Belediyesi’nden “Tarihin İzinde İstanbul Turları”
Bu haber 08 Ocak 2024 - 17:06 'de eklendi.

“Tarihin İzinde İstanbul Turları” programlarına Çatalcalılar’dan yoğun ilgi. Başvuruları hafta içi saat 08.30 – 17.00 arası Çatalca Belediyesi’nin 444 61 02 numaralı hattından Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 1307 dahili numarasını arayarak turlara katılabilirsiniz.

Program dahilinde; Beylerbeyi Sarayı, Nevmekân Bağlarbaşı, Çamlıca Tepesi ve İslam Medeniyetleri Müzesi’ne ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Turlar ile ilgili açıklama yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner; “Görev süremiz boyunca sadece ilçemiz tarihine geçen hizmetlerimizi gerçekleştirmedik. İlçemiz tarihine geçen hizmetlerimizin yanı sıra, halkımızın kültür, sanat ve spor faaliyetlerine büyük önem verdik. Bu anlamda birçok faaliyetimize birde kültür turlarımızı ekledik. Bu turlarımızda halkımızın neşesi ve eğlencesine şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice değerli organizasyonlarda buluşmak umuduyla tüm halkımıza kültür turlarımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa