SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca ilkleri yaşıyor

Atatürk’ün Çatalca’yı ziyaretinin 93’üncü yılı ‘’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’’ konseriyle, büyük coşku ve sevinçle kutlandı.

Çatalca ilkleri yaşıyor
Bu haber 26 Aralık 2023 - 7:45 'de eklendi.

“Çatalca Belediyesi Çocuk Tiyatrosu” ekibi sergilediği muhteşem performansla adeta Atamızın 93 yıl önceki ziyaretini yeniden yaşattı. İzleyenlere oldukça duygusal anlar yaşadı. Tiyatro gösterisinin ardından etkinlik, Mehmet Şerif Aydın ve Nursaç Doğanışık konseriyle devam etti. Bölgenin sevilen ve sayılan sanatçısı Mehmet Şerif Aydın okuduğu şarkılar ve temposuyla izleyicilerin yoğun alkışını aldı.

Etkinlikler sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner, ’’Görev süremiz boyunca her zaman ilkleri her alanda Çatalcamıza yaşatmanın haklı gururunu yaşadık. Atamızın Çatalcamıza ziyaretinin yıl dönümü ilk kez dönemimiz içinde hatırlandı ve etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler boyunca halkımızın sevinci, coşkusu ve Atamıza olan sonsuz bağına şahit olduk ve ilçemize hizmet yolunda daha da güç aldık. Daha nice etkinliklerde buluşmak umudu ve dileğiyle Atamızın Çatalcamızı ziyaretinin 93’üncü yılı kutlu olsun. İşte böylesine bir anı ilçemizde yaşarken, konserimizin son üç şarkısı sırasında bizlere ulaşan şehit haberleri hepimizi derinden yaraladı ve konser programımızı anında sonlandırdık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa