SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca’da 1250 öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı

Çatalca Belediyesi öğrencilere ücretsiz kırtasiye seti dağıttı. İlk kez okula başlayan öğrencilere dağıtılan kırtasiye seti 1250 öğrenciye ulaştı. Çocuklara setleri kendisi vere Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, miniklere başarılar diledi. 

Çatalca’da 1250 öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı
Bu haber 08 Eylül 2023 - 17:34 'de eklendi.

Çatalca’daki bu yıl okula başlayan öğrencilerin tamamına dağıtılan kırtasiye setinin içinde defterler, boyalar, kalemler ve oyun hamurları yer aldı. Başkan Mesut Üner görev süresi boyunca ilk kez okula başlayan öğrencilere bu yılki 1250 kırtasiye setiyle birlikte beş yıl boyunca toplamda 7000’e yakın kırtasiye seti dağıtılmış oldu.

KIRTASİYE SETLERİNİ BAŞKAN ÜNER DAĞITTI

Başkan Mesut Üner, kırtasiye seti dağıtım programının ardından yaptığı açıklamalarda; ‘Bu hafta Çatalcamız da eğitim ve öğretim hayatına ilk kez başlayan yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı, okul hayatlarının ilk haftasındaki tatlı heyecan ve sevinçlerine ortak olduk. İlçe sınırlarımız içinde ilk kez okula başlayan çocuklarımızı ziyaret ederek, günün anısına kırtasiye seti kendilerine teslim ettik. Çocuklar sizleri çok sevdiğimizi biliyorsunuz. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa