SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca’da kentsel dönüşüm hız kesmiyor

Çatalca’da kentsel dönüşüm aralıksız devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner: “Deprem öldürmez tedbirsizlik öldürür” dedi.

Çatalca’da kentsel dönüşüm hız kesmiyor
Bu haber 12 Ocak 2024 - 13:58 'de eklendi.

Çatalca’da birçok kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ederken, Ferhatpaşa Mahallesi Atatürk caddesi üzerindeki çalışmaları Başkan Mesut Üner yerinde inceledi.

Kentsel dönüşüm alanındaki yıkım sonrası esnaf ziyaretleri sırasında Başkan Mesut Üner’e hem Çatalca’ya kazandırdığı efsane hizmetler hem de deprem riskine karşı gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmaları için teşekkür edildi.

BAŞKAN MESUT ÜNER: DEPREM DEĞİL TEDBİRZİLİK ÖLDÜRÜR

Kentsel dönüşüm alanında geçekleşen yıkım çalışması sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalcamızı her alanda gelişmesi için ilçemiz Cumhuriyet tarihine geçen hizmetleri kazandırırken, deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarıımıza büyük önem verdik. Deprem değil tedbirsizlik öldürür gerçeğini hiç aklımızdan çıkarmadık. Bugünde bir kentsel dönüşüm çalışması daha başladığımız için oldukça mutluyum. Çok yakında da kentsel dönüşüm çalışmalarımız çerçevesinde yıkımını gerçekleştirdiğimiz Belediye İşhanı yerine yapımını gerçekleştirdiğimiz Modern Ticaret Merkezimizin açılışını yapıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa