SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca’da yatırımlar tam gaz devam ediyor

Çatalca Belediyesi Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi temeli atıldı. Temel atma töreninde halkın yoğun katılımının yanı sıra, ilçedeki siyasi parti ilçe başkanları ve belediye başkan aday adaylarıda katıldı

Çatalca’da yatırımlar tam gaz devam ediyor
Bu haber 28 Aralık 2023 - 12:53 'de eklendi.

‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ temel atma töreninde Cem Vakfı Çatalca Şube Başkanı Salih Metin her taleplerini yerine getiren Başkan Mesut Üner’e Çatalca’daki canlar adına teşekkür etti. Salih Metin’den sonra söz alan Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın kardeşi ve Alevi Dedesi Eşref Doğan, Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan’ın selamlarını ve Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini illetti.

Gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

Temeli atılan ‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ toplam 48 odalı, 96 yatak kapasiteli ve 1900 m² inşaat alanına sahip. Proje kapsamında toplam beş kattan oluşan yapıda; yatak odaları, yemek salonu, lobi, çok amaçlı salon ve diğer ihtiyaç duyulan sosyal alanlar yer alacak.

DURMAK YOK 

Temel atma töreninden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Halkımızın teveccühüyle göreve gelir gelmez bugüne kadar olan süreçte Çatalcamız için var gücümüzle tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımıza durmaksızın devam ettik. Süreç boyunca hiç bahane üretmedik. Sonuçlarla ilgilendik ve sonuçlara baktık. Sonuçlara baktığımızda Çatalca Cumhuriyet tarihimizin en önemli hizmetlerini ilçemize kazandırmanın haklı gururuyla karşınıza çıkmanın sevinci ve mutluluğu anlatılmaz yaşanır. Bizim çalışmalarımız hiçbir zaman seçim odaklı olmadı. Hizmet odaklı oldu. İşte bugün yine değerli bir temel atma töreni daha gerçekleştirdik. Programlarımızda sürekli açılış veya temel atma törenleri olacak. Cem Vakfı Çatalca Şube Başkanı Salih Metin çok değerli sevdiğim bir abimdir. Böylesine kıymetli bir talebi olduğunda bizimde böyle bir projemiz vardı ve hemen hayata geçirdik. Tüm canlarımıza ve halkımıza ‘’Yaşlı Bakımevi ve Misafirhanesi’’ hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa